Kan bli artig – Elverum

Kan bli artig

Jevnt i Postenligaen for menn. Derfor er ingen kamper lette. Heller ikke mot Herulf søndag.

Akkurat nå ligger Herulf så vidt under streken for nedrykk, men ingen må la seg lure av det. Det nyopprykkede Moss-laget har hatt en del «stang ut» i serien så langt. At de gjennomsnittelig bare har tapt med 3 mål forteller at de kan bite fra seg, og lag som Viking, ØIF Arendal og Fyllingen er blant medaljekandidatene i Postenligaen som har fått føle slagkraften til laget.

Og alle disse har tapt poeng på egen bane.

Nå er det Elverum som får besøk at mossingene i Terningen Arena søndag. Det bør bli seier til hjemmelaget, men det er langt fra noen selvfølge.

Laget scorer fra de fleste posisjonene, men det er først og fremst de to sidebackene, Joakim Patriksson og Fredrik Jodefsson, som sammen med strekspilleren Mikael Gorensek, står for de fleste, totalt 235 mål som ugjør 55% av målene etter 15 serieomganger.

For Elverum og Lars Nordberg, Aleksander Børresen og Morten Nergaard, blir det også gjensyn med Andrejs Kuzmins fra Latvia, 32-åringen som spilte for Elverum i sesongen 2006/2007.

Det kan bli en ny triller i Terningen Arena. HK Herulf Moss har i hvertfall planer om å ta poeng, bare se hva de skriver her.

Billettsalg i Terningen Arena fra 16.30. Dørene åpner 17.00. Kampstart er 18.00. La oss fylle hallen!