Elverum på halv maskin – Elverum

Elverum på halv maskin

Det var lenge jevnt mellom Elverum og Herulf i kveldens oppgjør i Postenligaen. En god sluttspurt sikret derimot to poeng.

Elverum hadde en opptur mot sterke Drammen på onsdag. I kveld var kun seier godt nok mot antatt dårligere motstand. Det åpnet bedre for hjemmelaget i denne kampen, og da spesielt bakover på banen. Likevel skulle det bli jevnt og lagene vekslet på å ha ledelsen i den første omgangen. Herulf var foran me et mål, men med fem sekunder igjen sendte Rambo avgårde en suser fra 15 meter som ga stillingen 15-15 ved pause.

Det var knyttet spenning til om Elverum hadde mer å gå på i en andre omgangen eller om det nok en gang skulle bli en jevn batalje, i så fall den tredje på én uke. Det gikk trått også i starten av denne omgangen, men et kvarter før slutt løsnet det skikkelig for våre gutter. Anført av en god Leonel Ojala, gikk Elverum raskt opp i en åtte måls ledelse. Hjemmelaget så seg aldri tilbake og kunne til slutt juble, sammen med drøye 1200 på tribunen, for seier 35-29.

Allerede på onsdag er det ny kamp. Da venter Viking i en vanskelig bortekamp. Noen fra Elverum og Taiga´n tar turen over for å hjelpe guttene til to nye poeng.