Håndballskolen 2012 – Elverum

Håndballskolen 2012

hamar akt2ha2010 dsc 0615

Velkommen til Håndballskole i Vikingskipet fredag 22.- tirsdag 26. juni 2012

 

(www.håndballskolen.no)

Eliteserieklubbene Elverum og Storhamar ser frem til å kunne åpne dørene til håndballens storstue på Hamar for alle gutter og jenter i alderen 10 til 17 år, og ønsker velkommen til kanskje verdens største og beste håndballskole. Deltagerne vil få mulighet til å treffe flere, store håndballprofiler fra begge lag!

Vi ser verdien av å ivareta rekrutteringen til håndballen og ikke minst viktigheten av at barn og ungdom treffes i trygge omgivelser og felles hygge- med spennende opplevelser på og utenfor banen, på kryss av klubbgrensene. Vi venter deltagere fra hele østlandet!

Du finner oss på Facebook og Twitter!

Håndballskolen vil byge på de samme, trygge verdiene som var forankret i Tusse Håndball, men noe av innholdet og aktivitetene vil bli endret. Vi tror det blir noe nytt, enda bedre og masse ”kult”. Utvikling av håndballferdigheter, opplevelser og vennskap er selvfølgelig fortsatt det viktigste målet.

Se mer detaljer på www.håndballskolen.no. Her finner du også kontaktinformasjon og påmelding.