Tøff utfordrer – Elverum

Tøff utfordrer

Runar måtte bygge opp et nytt lag foran denne sesongen. Mesterlig har de sydd sammen et lag som nå utfordrer alle om medaljene.

Nærmest i det skjulte har Sandefjord-laget gått fra seier til seier. Utfordret serielederne Haslum til poengdeling før de tok juleferie, og i den forrige runden sendte de ØIF Arendal hjem etter 32-23-seier. 

Med en kamp mindre spilt har de samme poengsum som Drammen, men med dårligere målforskjell har vestfoldingene 4.plass før de kommer til Treningen Arena søndag kl. 18.00.

Det ser ut for at Christian Berge kan disponere en fulltallig spillerstall siden det ser ut for at «forsvarsbautaen» Leonel Ojala rtekker å bli bra i ryggen for kampen settes i gang søndag.

Og Elverum må spille på sitt beste om de skal ta poengene. De vant klart mot Runar før jul, men med den bredden Runar har klart å få frem av spillere så er det alltid noen til å ta over om enkelte feiler.

Møt opp til seriens nest siste håndballkamp i Terningen Arena før sluttspillet starter. Bli med på stemningen, spenningen og aller helst seier.