Seier som smakte – Elverum

Seier som smakte

Jevnt til 13 minutter gjensto. Da stakk Elverum i fra.

Viktig seier for Elverum. På forhånd var det ventet en tett og spennende kamp mot Runare, og det ble det, helt til midtveis i andre omgang.

Før sidebyttet vekslet lagene på ledelsen, men da 4 minutter gjensto av omgangen var Elverum oppe i 13-11-ledelse. Men da pausesignalet gikk sto lagene like langt med 13-13.

Etter sidebyttet ble Lars Nordberg kastet inn som venstre bakspiller, og han kvitterte med tilliten med 3 kjappe mål på rad og lagkapteinen stoppet ikke før han fikk 6 nettkjenninger. Sammen med Andreas Rønnberg var det Lars som var de som stakk seg fram for hjemmelaget.

Men Runar presset Elverum og tettet målforskjellen hver gang Elverum fikk litt avstand, helt til det gjensto 13 minutter og Runer lå ett mål bak på stilligen 20-19. Snaut fem minutter senere ledet hjemmelaget 26-20 og det så ut for at kreftene hadde tatt slutt hos gjestene. Elverum kontrollerte de siste 8 minuttene og kunne avslutte med 29-23-seier, to nye poeng og ajour med Haslum, som leder serien på bedre målforskjell.

Kampfakta

Elverum – Runar 29-23 (13-13)

Tilskuere: 1.580

Mål, Elverum: Andreas Rønnberg 8, Lars Nordberg 6, Christoffer Rambo 6, Kjetil Aanestad 3, Leonel Ojala 2, Steffen Stegavik 2 og André Lindboe og Magnus Gullerud ett hver.

Mål, Runar: Peter Nielsen 7, Kim Johansson 4, Stian Nøstdahl 3, Sebastian Lindell 3, Peder Trevland 2, Mathias Christiansen 2 og Tobias Rivesjø 2.

Utvisninger, Elverum: 3 x 2 min., Runar: 2 x 2min.

Dommere: Jon Iversen og Harry Stikholmen.