Arendal mobiliserer – Elverum

Arendal mobiliserer

ØIF Arendal går for medalje og minner om at Elverum aldri har dratt fra Arendal med full pott. Nå vil de beholde begge poengene.

Det er jevnt i medaljekampen. Det er bare 2 poeng som skiller 6 lag i kampen om bronseplassen. Ett av lagene er ØIF Arendal som nå mobiliserer for ekstra støtte når Elverum kommer til sørlandsbyen søndag. Laget har 19 poeng, mens Drammen holder 3.plassen i øyeblikket poenget foran.

Elverum må bare glemme 35-21-seieren dra Arendal besøkte Terningen Arena før jul. Skader i tynn stall gjorde høstsesongen tung forlagets storskytter, André Marius Jørgensen Hofstøl, landslagskollegaen Sondre Paulsen og resten av lagkameratene. Det er nok at de noen uker etter Elverums-kampen hentet med seg alle poengene fra Nadderudhallen mot Haslum, og sendte Drammen poengløse hjem uka etter.

Det er denne følelsen de nå bygger opp med å mobilisere til medaljekamp mot Elverum søndag.

Dette skriver de sjøl på nettsiden.

Et eget poeng er at begge lagene har keepere som har ambisjoner om landslagsspill. Arendals Svenn Erik Medus har prøvd seg uten i Europa (TSV GWD Minden), mens Elverums Morten Nergaard håper på det samme. Felles for begge er at landslagsspill er en selvfølge, og et annet fellestrekk er de begge er at de har enda større potensiale.

Etter 18 serieomganger ser statistikken slik ut for duelantene: