Vanskelig bortekamp – Elverum

Vanskelig bortekamp

Alt snakket er rundt en eventuell seriefinale mot Haslum, men skal vi komme dit må Follo slås på søndag.

Alle vet at den siste kampen mot Haslum er en potensiell seriefinale. Det viktigste nå er uansett kampen borte mot Follo i morgen og mot Sandefjord hjemme neste søndag.

På Follo sine egne hjemmesider snakkes det mye om at vår toppscorer Christoffer Rambo må stoppes, han laget hele ni mål i hjemmeampen før jul. Du kan lese mer her. Etter noe sykdom er troppen nå frisk og fin, alle er klare til kamp. 

Etter forrige kamp mot ØIF Arendal haglet det mange meldinger i retning Elverum. Også trener for morgendagens motstander, Jan Ivar Lorentzen, gikk ut å kalte oss noen «sidrompa bønder». Våre eminente supportere i Taiga`n svarer med å sende to busser til Follo Trykk Arena.

For de som ikke har mulighet til å dra til Follo, har mulighet til å få med seg kampen på storskjerm i Terningen Arena. Her er det gratis inngang. Kampen begynner 18.00.