Morten Nergaard forlater Elverum – Elverum

Morten Nergaard forlater Elverum

Morten Nergaard har kommet til enighet med en dansk klubb, og forlater dermed Elverum til sommeren.

Morten Nergaard er muntlig enig med en dansk klubb og forlater dermed Elverum til sommeren. Det gjør han etter ni år hos Elverums a-lag. Selv etter flere spekulasjoner i andre medier, er det en enighet om at den danske klubben ikke skal offentligjøres enda.

«Jeg synes det selvfølgelig er kjipt å forlate Elverum etter alle disse årene, vi er en fin gjeng. Samtidig er det en unik mulighet for meg til å utvikle meg videre i en annen klubb», sier Morten Nergaard.

Trener Christian Berge og Sportslig leder Sigmund Høye er glade for at Nergaard får muligheten til å prøve seg i en toppklubb ute i Europa. På en annen side mister vi en utrolig god målvakt gjennom mange år. «Vi mister en veldig god målvakt, men jeg unner alle mine spillere å få prøvd seg som proff i utlandet. Det gjelder selvfølgelig også Morten,» forteller Christian Berge.

Før Morten forlater, er det flere titler å spille om. «Jeg ønsker meg et seriegull og også gull i sluttspillet. Jeg skal hvertfall gjøre mitt ytterste for at det skal bli en realitet,» forteller Morten Nergaard.

Klubben er allerede i gang med jakten på en ny målvakt.