Klare for sluttspillet – Elverum

Klare for sluttspillet

G16 er klare for sluttspillet i Bringserien etter å ha endt på 3.plass i sin avdeling.

I helga ble de tre siste avgjørende kampene spilt i Oslo. Trener Raymond Hamar oppsummerer innsatsen med det beste laget har gjort i år. Det ble seier 26-19 mot St.Hallvard fra Drammen, seier 31-21(!) mot Haslum og desverre tap 30-24 for topplaget Fjellhammer. «Vi gjør en god kamp mot Fjellhammer og er lenge i føringen. Desverre holder det ikke helt inn,» sier Hamar.

Elverum er, som eneste gutteklubb i Norge, klare for sluttspillet for femte gang. En prestasjon som blir forsterket av at det kun er sjette gang det arrangeres. Raymond Hamar, som kan skryte av å ha tatt et lag til sluttspill for fjere gang på like mange forsøk, er stolt over spillergruppen han har ansvar for. «Vi spiller kollektivt god håndball for tiden, og vi har bare blitt bedre og bedre utover sesongen,» sier en fornøyd Raymond Hamar.

Elverum ble nummer tre i sin pulje. Bak Fjellhammer og Strindheim, men foran Haslum på fjerdeplass. Sluttspillet spilles helgen 28. og 29.april. Der møter våre 16-åringer; Oppsal, Fjellhammer og Nordstrand.

Disse var med for Elverum

Henrik Aas, Kai Lindberg, Karsten Ottesen, Robin Paulsbyen, Erik Halberg, Hallvor Ekren, Espen Klavenes, Truls Ervik, Jens Larsen, Kristian Kleppan, Petter Endal, Didrik Linderud, Ole Henrik Øverby og Mishels Liaba.