Vi spiller for gull – Elverum

Vi spiller for gull

I morgen tar vi imot Sandefjord til siste hjemmekamp i Postenligaen. En kamp vi må vinne, hvis vi fortsatt skal kjempe om gull.

Når Sandefjord i morgen gjester Terningen Arena, har de kun æren å spille for. Med kun fem poeng er de klare for spill i 1.divisjon fra neste sesong. Likevel skal vi vite at for Sandefjords unge gutter er det knapt noe som henger høyere enn en seier mot nettopp Elverum på bortebane.

For vår egen del er det en enormt viktig kamp. På onsdag er det kamp mot Haslum. Det kan bli en ren seriefinale. Da må vi slå Sandefjord i morgen. Idretten er så nådeløs, at et tap i morgen betyr sølv i årets Postenliga.  Det er ingen tvil om at våre gutter er fullt klar over dette. Derfor kan vi garantere et skjerpet mannskap som trer inn på banen i morgen kveld.

Sist gang vi møtte Sandefjord, var også det rett før hjemmekampen mot Haslum. Den gangen slet vi, men klarte å dra i land en 5-måls seier. Vi håper å unngå det denne gangen, men da er støtten fra publikum utrolig viktig. En full hall med norges beste supportere hadde vært perfekt.

Billetter selges i hallen fra 16.30. Dørene åpner 17.00. Kampstart er 18.00. Terningen Kafé holder åpent og serverer mat før kamp.