Grei seier mot Sandefjord – Elverum

Grei seier mot Sandefjord

I kveldens kamp mot Sandefjord var kun seier godt nok. Det endte med en grei seier 30-24.

Sandefjord kom til Terningen Arena med absolutt ingenting å spille for, kanskje bortsett fra æren. Elverum spilte for gull, for å sikre seg en seriefinale mot Haslum førstkommende onsdag.

Også denne kampen startet det tregt for hjemmelaget. Elverum lå under 9-6 før Christian Berge tok time-out. En peptalk som hjalp ettersom vi lå foran 14-13 til pause. Jevnt var det også de ti første minuttene av andre omgang. Derfra og ut dro Elverum fra til en trygg seier med 30-24. Du kan lese mer om kampen her.

På onsdag er det seriefinale mot Haslum i Nadderudhallen. Lagene står med 33 poeng på 21 kamper. Første kamp de to imellom endte 32-32. Ingen tvil om at dette blir en seriefinale av de sjeldne. Kampstart er 18.30. Og har du ikke billetter til Nadderudhallen, så vises kampen på storskjermen i Terningen Arena.

Ps: Elverum 2 vant idag sin siste kamp mot Lillehammer med 35-27. Rekruttene er allerede klare for neste års 2.divisjon.