Jakter edelt metall – Elverum

Jakter edelt metall

Seriefinale, et klimaks for alle som er glade i håndball. På onsdag skal alt avgjøres.

Et langt seriespill går mot slutten, og alt skal avgjøres i siste kamp. Haslum og Elverum står med 33 poeng hver. Haslum har en målforskjell på 695-587. Elverum har 643-545. Første kamp endte 32-32. Premissene er lagt før siste kamp; Haslum vinner hvis de tar poeng, Elverum må ha begge poengene. Det er lenge siden Postenligaen har vært så jevn, og det er de to klart beste lagene som skal avgjøre seg imellom.

Klimakset kommer onsdag kveld, ca klokken 20.00. Da er det klart hvor de forskjellige medaljene havner. Skriveriene har derimot pågått lenge, hvertfall i en måneds tid. Det er slik det skal være før en slik kamp. Så kan man si mye om tidspunkt og hallfasiliteter, men en ting er sikkert; det kommer til å koke i Nadderudhallen.

Haslum har absolutt gjort sitt for å gjøre det beste ut av situasjonen. De har skrudd ned «vip»-setene og serverer grillmat før kampstart. Taiga`n svarer med å sende nesten 300 supportere nedover. Vi vet at de kan lage liv, spørsmålet er om Haslum sine supportere kan svare. Har du derimot ingen mulighet til å ta turen nedover, kan du ta turen til Terningen Arena. Der sendes kampen på storskjerm.

Mamelund har slitt med mageonde og Tønnesen skal være klar etter overtråkk. Elverum stiller sykdomsfritt og skadefritt, selv etter at noen badet i Glomma.

Vi gleder oss!