Gullet glapp – Elverum

Gullet glapp

Forventningene var store før seriefinalen mot Haslum. Det endte desverre med tap.

Forventningene var skrudd i taket før seriefinalen mot Haslum, og hele byen hadde håp om at det skulle gå hele veien i år. Ingen andre i hele Norge hadde troen, men det skulle ikke stoppe lysten til Elverum og Taiga`n.

Elverum åpnet nervøst og anspent de første minuttene og lå tidlig under 3-0. Kun en god Morten Nergaard holdt oss inne i kampen. Dette skulle snu raskt og vi klarte å bite oss fast, til og med snuse oppe i ryggen på Haslum. Haslum gikk til pause med ledelse 15-12, men de på tribunen satt likevel med en følelse av at Elverum hadde et lite gir til å gå på.

Den andre omgangen vekslet enormt fram og tilbake, og Elverum var også i ledelsen på 19-18 og 25-24. Det kokte regelrett i hallen. Taiga`n vant, som alltid, tribunekampen overlegent, selv om Haslum sine supportere viste en ny side av seg selv i denne kampen. Måtte det vedvare også i alle kamper neste år. Marginer på slutten førte, desverre for vår del, til at Haslum dro i land seieren med resultatet 30-28.

Vi sitter igjen med den følelsen etter kampen, at vi ikke kunne gjort så mye annerledes. Vi er uheldig i noen avgjørende situasjoner. Samtidig er Haslum et så godt lag at alt må klaffe for å vinne. Det gikk ikke i år, men det ble en gledelig sølvmedalje. Og vi kan garantere; jakten på gull fortsetter.

Tusen takk til alle som bidro til denne festen, ikke minst våre egne supportere i Taiga`n. Vi gratulerer samtidig Haslum med gullmedaljene og Drammen med bronsemedaljene.

Ikke glem at det fortsatt er en tittel igjen å kjempe for; sluttspillet. En tittel vi har veldig lyst til å ta hjem. Vi kommer med mer info og kampdager etterhvert.