Klart for sluttspill – Elverum

Klart for sluttspill

Kommende onsdag begynner sluttspillet, sesongens siste mulighet for å sikre en tittel.

Sluttspillet i år spilles under en ny modell. Det åpner med gruppespill med fire lag. De to beste lagene går til en semifinale som spilles best av tre kamper. Finalen spilles også best av tre kamper. Elverum møter Runar, BSK/NIF og Drammen i gruppespillet. Allerede førstkommende onsdag kommer Runar på besøk til Terningen Arena.

Elverums spillere har brukt den fire dager lange påskeferien godt til å samle energi. Idag møtes de igjen til nest siste trening før det smeller i jakten på å nekte Haslum å bli trippelmestere, men ikke minst å sikre oss selv en fantastisk avslutning på sesongen. Sluttspillet henger høyt, og det blir spennende med gode motstandere på løpende bånd.

Vi håper også vårt trofaste publikum har brukt påsken godt, for vi håper som alltid på enorm støtte som kan løfte laget de hakkene det trengs for å sikre to poeng. Det kan fort hende at også målforskjell blir avgjørende.

Billetter kjøper du i Terningen Arena fra klokken 17.00. Dørene åpner 17.30. Kampstart Elverum – Runar er 18.30.