Treg start – Elverum

Treg start

Sluttspillet ble idag kastet i gang hjemme mot Runar. En kamp som endte med seier 31-28.

Det har vært en gjenganger de siste kampene at Elverum ofte starter kampene tregt, for så å dra ifra utover i andre omgang. Dagens kamp ble ganske lik sånn sett, til tross for en tidlig 6-4 ledelse. Ikke minst har Elverum ofte slitt etter en lengre pause fra kamper, heldigvis ble likevel seieren dratt i land.

Det var også knyttet stor spenning til at Christoffer Rambo er ute med skade, og trener Christian Berge måtte komponere en ny backrekke før denne kampen. Litt usikkerhet var det, men spillerne ble vant med sine nye roller. Mesterskapsklare Erik Thorsteinsen Toft ble, med åtte mål, banens beste spiller.

Kampen endte med seier 31-28 til Elverum, etter 13-15 til pause. I den andre kampen i gruppa vant Drammen 31-28 borte mot BSK/NIF.

Allerede på søndag er det ny kamp hjemme mot nettopp BSK/NIF klokken 18.00. Da håper vi enda flere enn dagens drøye 1000 tilskuere tar turen til Terningen Arena.