Seier mot BSK/NIF – Elverum

Seier mot BSK/NIF

En god start for en gangs skyld, ga to poeng i den andre gruppespillkampen mot BSK/NIF.

En tendens i hele år har vært at Elverum har startet tregt i hver eneste kamp, ofte har det vært jevnt til pause. Denne gang dro hjemmelaget fra på stillingen 4-4 og så seg egentlig aldri tilbake. Stillingen til pause var 16-9.

Andre omgang startet vesentlig tregere og det så ut til at guttene hadde inkassert de to poengene allerede ved pause. En god Morten Nergaard sørget derimot for at BSK/NIF aldri kom nærmere enn fire mål på stillingen 19-15. Resten av kampen bar preg av god kontroll fra hjemmelagets side. Sluttresultatet ble 32-25. Kjetil Aanestad ble kåret til banens beste spiller.

Drammen sloRunar 34-27 i den andre kampen i gruppa, dermed står Elverum og Drammen med fire poeng etter to kamper. BSK/NIF og Runar har fortsatt ikke tatt poeng.

1805 tilskuere hadde tatt turen til Terningen Arena i dag. Vi takker spesielt de 450 rekruttene fra HMKG på Terningmoen, som bidro til en flott ramme rundt kampen.

Allerede på onsdag er det klart for ny kamp. Da gjester vi Drammen.