Tøff bortekamp – Elverum

Tøff bortekamp

Tredje kamp i sluttspillet venter på onsdag. Drammen venter i den første tøffe bortekampen.

Etter to hjemmekamper, står Elverum med full pott. Det har blitt seier i hjemmekampene mot Runar og BSK/NIF. Drammen på sin side står også med full pott etter seier mot de samme lagene. Nå venter det for Elverum sin del tre tøffe bortekamper, og allerede onsdag venter Drammen i den første.

Vi møtte Drammen sist gang i sesongens første kamp i postenligaen. Den gang ble det et surt tap med ett mål. Dermed er revansjelysten så absolutt tilstede før onsdagens kamp i sluttspillet. Som vi alle vet, endte Drammen opp med bronsjemedaljer i årets postenliga, så alt er duket for en jevn batalje. Og det er ingen tvil om at seier i morgen og full pott etter tre kamper ville vært en god søknad for en plass i semifinalen.

Hos Elverum sliter fortsatt Stegavik litt med skulderen og Aanestad har hatt litt trøbbel med albuen, men begge skal være spilleklar til kampen mot Drammen.

Kampstart i Drammenshallen er 19.00. Har du ikke mulighet til å ta turen nedover, kan du følge kampen på Elverumsradioen, Østlendingen eller på Tv2 Sumo.