Glimrende første omgang – Elverum

Glimrende første omgang

Elverum gjestet Drammen med revansjelyst og håp om full pott etter tre kamper i sluttspillet. En glimrende første omgang la grunnlaget for at det ble med to poeng hjem til Elverum.

Før kampen var det knyttet stor usikkerhettil Aanestad og Stegavik som sliter med henholdsvis albue og skulder. Begge spilte sporadisk i kampen mot Drammen. Elverum åpnet best med to susere fra Lars Nordberg, for anledningen på høyre back. Lagene fulgte hverandre jevnt frem til 10-9 til Drammen, etter det tok Elverum fullstendig over. Bortelaget vant de siste ti minuttene av første omgang med sifrene 9-1, noe som ga pauseresultatet 11-18.

Etter pause falt Elverum kraftig i prestasjonene. Drammen knappet innpå fem, seks og sju mål ganske raskt i andre omgang, noe som bidro til en jevnere kamp enn vi trodde på etter første omgang. En god Andreas Rönnberg førte ann og Elverum holdt seg hele tiden et par mål foran Drammen. Sluttresultatet viste en gledelig 34-32 seier til Elverum.

Elverum står nå med full pott etter tre kamper, Drammen har fire poeng, mens BSK/NIF tok sine første to poeng i går etter seier borte mot Runar. Allerede til helga er det nye kamper. Drammen møter BSK/NIF på lørdag, mens Elverum gjester Runar på søndag. Vinner Elverum og Drammen, er begge disse lagene klare for semifinalen i sluttspillet.