Kan sikre semifinale – Elverum

Kan sikre semifinale

På søndag reiser Elverum til Sandefjord for å forsøke å slå Runar.

På søndag er det klart for den andre av tre bortekamper på rad for Elverum i sluttspillet. Runar venter i Sandefjord i det som spås å bli en jevn batalje. Forrige møte i Terningen Arena endte med seier 31-28 til Elverum.

Elverum sliter med småskader på flere sentrale spillere, men alle er med til Sandefjord, så er det opp til Christian Berge hvor mye de skal spille. Etter morgendagens kamp venter ennå to tøffe kamper, borte mot BSK/NIF på onsdag og hjemme mot Drammen på lørdag.

Lørdag vant Drammen 34-31 mot BSK/NIF. Med seier til Elverum på søndag vil Elverum allerede være klar for semifinalen i sluttspillet. 

Kampstart er 18.00. Har ikke du mulighet til å ta turen nedover, kan du følge kampen på Østlendingen og Elverumsradioen.