Knepen borteseier – Elverum

Knepen borteseier

De unge viste seg frem i kampen mot Runar. Det ga Elverum en plass i semifinalen.

Flere av Elverums mest profilerte spillere sliter med småskader, derfor måtte de unge stå frem i en vanskelig bortekamp mot Runar. Elverum startet kampen med Aanestad på høyreback, men grunnet slitasje hos både han og Rinnan, fikk Odin Sunland raskt tillit  av trener Christian Berge. Han tok vare på muligheten og bidro med fem mål for Elverum.

Banens beste spiller var likevel Erik Toft. Med hele 11 mål har han virkelig prikket inn formen i sluttspillet. Daammens trener Geir Oustorp advarte, før forrige kamp, om unggutten Toft. Med det spillet han har vist i de fire første kampene, vil han i høyeste grad bli særdeles viktig også i de kommende kampene.

I en kamp preget av noen kontroversielle dommeravgjørelser, rødt kort til Runars Peter Nielsen og fartsfylt håndball, trakk Elverum det lengste strået. Ledelse 16-14 ved pause og en «trygg» seier 29-28 etter full tid.

Det gjenstår to kamper i gruppespillet. Allerede på onsdag er det bortekamp mot BSK/NIF.