Gruppevinner – Elverum

Gruppevinner

Elverum møtte idag BSK/NIF i Nordstrandhallen, det endte med seier.

Kampen startet forrykende og etter ti minutter var det scoret hele 16 mål, det var 9-7 til Elverum. Lagene fulgte hverandre tett frem til pause, men Elverum gikk i garderoben med ledelse 20-17. Første omgang bar preg av et høyt tempo, men samtidig dårlig forsvarsspill av begge lag.

I andre omgang skulle Simen Kroken få sjansen av Christian Berge, han grep muligheten veldig godt og noterte seg for fem mål i denne kampen. Elverum benyttet de første 15 minuttene i andre omgang til å opparbeide seg en ledelse på åtte mål. Derfra og ut trygget Elverum seieren i land og gikk seirende ut med sifrene 36-30. Nergaard og vår unge målvakt Vegard Øien delte broderlig på spilletiden og sistnevnte gjorde en god figur.

Ettersom Drammen tapte med et mål mot Runar i kveld, er Elverum allerede gruppevinner og møter laget som kommer på andreplass i den andre pulja. Det er likevel viktig å huske på at det gjenstår en hjemmekamp i gruppespillet, mot Drammen på lørdag i Terningen Arena. Der skal vi fylle hallen og gi guttene en skikkelig opptur før semifinalene drar seg til.