Klassisk oppgjør – Elverum

Klassisk oppgjør

Den sjette og siste kampen i gruppespillet står for tur, Drammen kommer lørdag til Terningen Arena.

Det er velkjent at både Elverum og Drammen er klare for semifinale i årets sluttspill. Elverum som gruppevinner og Drammen på andreplass. Det store spenningen i morgen blir å se hvem som blir motstander fra den andre puljen. Det kan bli Fyllingen, Haslum eller ØIF Arendal.

Selv om morgendagens kamp er betydningsløs med tanke på resultat, er den veldig viktig med tanke på det sportslige utbytte. Flere spillere har overbevisst etter å ha fått sjansen de siste kampene, samtidig legges de siste forberedelsene før de meget viktige semifinalene som starter onsdag.

Elverum – Drammen er et klassisk oppgjør i norsk herrehåndball, her gjelder det absolutt å kjenne sin besøkelsestid. Gi guttene den støtten de trenger.

Billetter selges i Terningen Arena fra 15.30. Dørene åpner 16.00. Kampstart 17.00. Terningen Kafé serverer middag til en billig penge før kamp.