God generalprøve – Elverum

God generalprøve

Gårsdagens kamp mot Drammen ble en god generalprøve før semifinalene mot Fyllingen.

Det var kjent at kampen hadde ingen betydning for utfallet i gruppespillet. Både Drammen og Elverum var klare for semifinale, og det med Elverum som vinner av gruppa. Likevel var kampen viktig med tanke på forberedelser til semifinalene. Begge lag fikk rullert mye på spillerne, og publikum fikk stifte bekjentskap med noen nye fjes.

Elverum startet friskt og opparbeidet seg tidlig en tre måls ledelse. Derfra og ut dro Elverum stadig litt fra, Stillingen til pause var 19-14 til hjemmelaget. I andre omgang kom Vegard Bakken Øyen inn i Elverums mål. Unggutten gjorde en meget god omgang og kunne notere seg for hele 15 redninger i andre omgang. En annen med en god kamp var Magnus Gullerud. Han noterte seg for fem mål og ble banens beste spiller.

Allerede på onsdag er det ny kamp. Nå begynner semifinalene og vi møter Fyllingen i best av tre kamper. Vi åpner borte i Bergen på onsdag, mens neste lørdag er det hjemmekamp mot samme lag.