Thriller – Elverum

Thriller

Premissene var klare før kampstart. Kun seier var godt nok for å sikre en tredje avgjørende kamp i semifinalen.

Elverum gikk til kampen med en enorm revansjelyst etter den dårlige kampen i Bergen på onsdag. Så stor var revansjelysten at tenningsnivået var litt for høyt i starten av kampen. Fyllingen tok tak i kampen og ledet på det meste med hele ni mål på stillingen 14-5 og 15-6. Anført av en meget god Steffen Stegavik, samt å legge om forsvaret til en slags 4-2 variant, knappet Elverum innpå fire mål til pause. Fyllingen ledet 16-11 ved halvtid.

Hjemmelaget fortsatte det tøffe spillet i andre omgang og klarte stadig vekk å ta inn noen mål på Fyllingen. Temperaturen var tidvis veldig høy i Terningen Arena. Elverum kom opp likt med Fyllingen på stillingen 24-24 med 5 minutter igjen å spille. Det avgjørende målet  ble satt inn av Kjetil Aanestad med et og et halvt minutt igjen å spille. Sluttresultatet ble 26-25 i favør Elverum.

Jubelen sto i taket blant de 1199 og det var liten tvil om at denne seieren satt langt inne. Viljen til å vinne ble avgjørende idag. Allerede på onsdag er den tredje og avgjørende kampen mot Fyllingen i semifinalen. Kampen går i Terningen Arena og vi håper å fylle hallen for å skape en folkefest på veien mot en eventuell finale.