Elverumsgutter vant NM – Elverum

Elverumsgutter vant NM

Det ble i helgen arrangert NM for regionslag i Oslo. Flere elverumsgutter representerte NHF Region Innlandet.

Elverum var representert ved Vegard Øien (a-laget), Håkon Ekren (rekruttlaget), Mishels Liaba, Karsten Ottesen og Truls Ervik (alle G16 og rekrutt). Alle disse var fast innventar på laget fra denne regionen og gjorde en veldig god figur. Raymond Hamar (trener G16) var lagleder for det suksessrike laget.

I det innledende gruppespillet ble det to seiere og et tap. Dermed tok de seg videre til semifinale som nummer to i gruppa. I semifinalen ventet Øst 1, som vant sin gruppe. Etter en taktisk veldig god kamp ble det seier og laget var klart for finalen. Her ventet Region Midt-Norge som ble slått etter også her en meget god taktisk triumf av Raymond Hamar og Region Innlandet.

Vegard Bakken Øien var virkelig god for Innlandet og ble tatt ut på Allstar-team som turneringens beste målvakt. Det samme gjelder vår lovende venstre bakspiller Mishels Liaba. Elverum Håndball Herrer gratulerer hele laget med seieren.