Vinn billetter – Elverum

Vinn billetter

Vi gir deg nå muligheten til å vinne billetter til semifinalen og eventuell finale.

Gjennom å tippe resultatet på onsdagens kamp mot Fyllingen kan du vinne to billetter. Vi trekker ut tre heldige vinnere av to billetter hver til semifinalen. Kampstart er 18.30, derfor må tipset være inne før klokken 12.00 på kampdagen.

Tipper du riktig resultat kan du vinne fire billetter til en eventuell finalekamp i Terningen Arena. Haslum er allerede klare for finalen, vinneren av Elverum og Fyllingen blir motstander. Har flere tippet riktig resultat, vil vi trekke ut en vinner.

Tipset kan du skrive på kommentarfeltet under linken til denne artikkelen på Facebook. Du kan også gi ditt tips ved å skrive til oss på @ElverumHandball på Twitter eller sende en mail til ehhnett@gmail.com.