Vinn eller forsvinn – Elverum

Vinn eller forsvinn

Alt er klart for den tredje og avgjørende semifinalen mot Fyllingen. Nå er det vinn eller forsvinn.

Status etter to kamper er at begge lag står med en seier hver, dermed er onsdagens kamp avgjørende for hvem som tar seg til finalen mot Haslum. Første kamp i Bergen endte med en grei seier til Fyllingen. Andre kamp i Terningen Arena ble en thriller av de sjeldne. Elverum lå på det meste under med ni mål, men en fantastisk opphenting sikret seier med ett mål. Mye ligger til rette for en thriller også på onsdag.

Skade- og sykdomssituasjonen hos hjemmelaget er en smule forverret siden sist kamp på lørdag. Kjetil Aanestad sliter fortsatt med en albue, men er med til kamp. I tillegg sliter både Odin Sundland og Kim André Rinnan med influensalignende symptomer, men begger er med mot Fyllingen.

Vi håper at dette er sesongens nest siste hjemmekamp, men er som alltid avhengig av publikums støtte for at det skal være tilfelle. Billetter kjøper du i Terningen Arena fra 17.00. Dørene åpner 17.30. Elverum – Fyllingen 18.30.