Klar for finale – Elverum

Klar for finale

Dagens kamp mot Fyllingen var vinn eller forsvinn, og det ble nok en gang en thriller.

Etter en seier hver i de foregånde semifinalene var det kun en ting som gjaldt idag; seier. Fyllingen vant den første kampen i Bergen med fire mål. Elverum vant den andre kampen med et nødskrik med ett mål, etter å ha ligget under med ni mål på det meste. Mange trodde på en større seiersmargin idag, men Fyllingen er uten tvil et lag som aldri gir seg.

Hjemmelaget fikk en bedre start i dagens kamp og ledet tidlig 7-3, noe som førte til en time-out for Fyllingen. Bortelaget kjempet seg tilbake i kampen og holdt jevnt med Elverum frem til pause. Elverum ledet 16-14 til pause.

I andre omgang startet Fyllingen best med det første målet og lagene var like langt på stillingen 20-20. Med drøye fem minutter igjen av kampen ledet Elverum med tre mål og ting så ut til å gå hjemmelagets vei, men et par utvisninger i sluttminuttene gjorde det ulidelig spennende også denne kvelden. En god Morten Nergaard bakerst hadde noen viktige redninger som hjalp Elverum til seier 31-30.

Terningen Arena og 1505 tilskuere var tidvis på kokepunktet i kveld og det er ingen tvil om at det bidro til seier. Nå håper vi alle kjenner sin besøkelsestid på søndag til den første finalekampen og sesongens siste hjemmekamp for Elverum. Vi håper å lage en kjemperamme rundt kampen og oppfordrer nok en gang alle til å stille i hvitt. Forhåndssalg av billetter på Hagen Sport. Kampstart på søndag er 18.00.

Jan Sagmoen, Monika Sandberg og Linda Sønsthagen Tronslien var nærmest riktig resultat på tippingen. Vi har trukket ut Monika Sandberg som heldig vinner av fire billetter til finalen. Gratulerer!