Farg Terningen Arena hvit – Elverum

Farg Terningen Arena hvit

På søndag er det klart for den første sluttspillfinalen, noe som er også er sesongens siste hjemmekamp. Vi oppfordrer alle til å stille i hvitt.

Førstkommende søndag er det klart for et durablig oppgjør om sluttspilltittelen. Første kamp går i Terningen Arena og det er samtidig sesongens siste hjemmekamp for Elverum. Returoppgjøret går i Nadderudhallen på tirsdag. Skulle det være helt likt på poeng og målforskjell, blir det en tredje kamp i Nadderudhallen.

Det foregående oppgjøret mellom disse to lagene endte med seier 30-28 til Haslum i Nadderudhallen. Det forrige oppgjøret i Terningen Arena endte 30-30 foran over 2500 mennesker. Elverum ønsker å hindre Haslum i å ta trippelen også denne sesongen, den muligheten får de nå. Grunnlaget legges hjemme i Terningen Arena.

Christian Berge har uttalt at han ønsker å se hele hallen kledd i hvitt, Elverums egne farger. Trykket fra tribunen ønsker vi mer markant enn noen ganger før. Kampen vinnes sammen med dere i publikum.

Det er vel ingen tvil om at det blir mye folk på søndag. Billetter kjøper du i Terningen Arena fra 16.30. Dørene åpner 17.00. Elverum – Haslum søndag 18.00.

Kle deg i hvitt!