Hvit triumf – Elverum

Hvit triumf

Terningen Arena var kledd i hvitt under den første finalen i sluttspillet. En etterlengtet hvit triumf skulle det også bli.

Det var på forhånd oppfordret til å kle seg i hvitt blant publikum. Våre supportere fulgte opp og gjorde Terningen Arena hvit som snøen til enorm støtte for hjemmelaget. Det kokte tidvis og kampene mot Haslum har virkelig blitt en godbit i både håndball-Norge og i håndballbyen Elverum. Våre supportere er i særklasse utenfor håndballbanen, idag var laget i særklasse også på banen.

Det var en jevn åpning av kampen, lagene fulgte hverandre frem til 6-6. Erlend Mamelund fikk begynne kampen på benken, men måtte raskt trå til på «parketten» hvor han ble møtt av et høylytt hjemmepublikum. Elverum tok tak i kampen og økte jevnt og trutt frem til 16-10. Elverum beholdt ledelsen og gikk til pause med ledelse 20-14.

Hjemmelaget fortsatte den gode rytmen etter pause, men noen utvisninger bidro til en spennende periode midtveis i omgangen hvor Haslum knappet innpå med et par mål. Løftet frem av et fantastisk hjemmepublikum slapp Elverum aldri på intiativet og kunne til slutt juble for seier med sifrene 34-28.

Kim André Rinnan, Odin Sunland og Morten Nergaard spillte sin for øyeblikket siste hjemmekamp for Elverum. Hjemmepublikumet bidro til en fin avskjed for de tre.

På Tirsdag er returoppgjøret i Nadderudhallen. I finalen har målforskjell betydning. Taper Elverum med seks mål blir det en tredje og avgjørende finale. Tap med fem eller mindre betyr seier til Elverum. Tap med sju eller flere betyr seier til Haslum. Bortemålsregelen gjelder ikke!

Vil du få med deg kampen i Nadderudhallen så finner du info på Taiga`n sine hjemmesider