Gullrus – Elverum

Gullrus

Elverum dro til Haslum med et ønske om å vinne kampen, men tap med fem mål var en god nummer to.

Etter seier med seks mål på hjemmebane var det klart at tap med inntil fem mål var godt nok for gull i returoppgjøret mot Haslum. Det åpnet bra for bortelaget som holdt Haslum til uavgjort til pause. Da trodde nok mange at det skulle bli vanskelig for hjemmelaget å riste av seg Elverum i kampen om gullet. I løpet av seks minutter i andre omgang var det derimot dødt løp. Haslum ledet 22-16 og nerven var igjen tilbake i kampen. Det vekslet resten av kampen på en differanse mellom lagene på fire-sju mål. Andreas Rönnberg kom inn og gjorde en god kamp, mens Morten Nergaard i sin siste kamp for Elverum i denne omgang vartet opp med et par viktige redninger på slutten. Elverum tapte kampen 32-27, men vant sammenlagt 61-60.

En god dose selvtillit blir med guttene inn i oppkjøringen mot en ny sesong. Odin Sundland, Kim André Rinnan og Morten Nergaard forlater klubben. Inn kommer kroaten Goran Rajkovic, Sigurdur Ari Stefansson, Michael Thon, Jørgen Bakke og Kalle Björkman. I tillegg blir noen unggutter tatt opp i a-stallen kommende sesong. Etter et par ukers ferie så er forberedelsene til neste sesong i gang igjen.

Det er verdt å nevne at mottagelsen i Elverum og festen etterpå står til karakteren seks. Vi takker våre fantastiske supportere og støttespillere for støtten gjennom denne sesongen og håper vi får se enda flere neste sesong.