Kalle Björkman signerer – Elverum

Kalle Björkman signerer

Sluttspillmesterne Elverum Håndball Herrer har signert med høyreving Kalle Björkman. Avtalen gjelder ut sesongen 2013/2014.

– Kalle har tidligere to sesonger hos oss og ble blant annet Postenligaens beste høyreving i sin debutsesong 08/09. Nå kommer han tilbake etter to år i H43 Lund i Sverige. Kalle er en rask og målfarlig spiller og en energisk type som gir av seg selv også utenfor banen. Vi er veldig fornøyde med at Kalle er tilbake, sier sportslig leder Sigmund Høye.

– Jeg er glad for å være tilbake i Elverum, det jag har saknat mest under mina två år i Sverige er det underbara interessesom finns før handbollen her uppe. Att återigen få spela før Elverumspubliken gør mig veldig motiverad infør sommartreningen. Jag er också veldig glad og tacksam gentemot Veksthuset som gør det møjligt for mig att återigen få ta på mig Elverumsdrakten. Totalpaketet med upplærning inom marknadsarbete och fortsatt handbollspel på elitnivå som føretaget har skapat før mig er en fantastisk løsning. Jag fleder mig stort till att flytta upp till Elverum igjen, sier Kalle Björkman.

– Kalle er en positiv type vi kjenner godt fra sist han var her og vi ønsket å hjelpe han med å komme hit for å spille igjen. Han har et vinnende vesen og en positiv energi, som vi ønsker å se både på banen og i vår bedrift, sier Geir B. Myreng fra Veksthuset Rekruttering AS.

(Elverum)