Kommunen bidrar – Elverum

Kommunen bidrar

Også i år, som tidligere år, støtter Elverum kommune opp om klubbens deltagelse i E-cup.

Det var i forrige uke at kommunen valgte å bevilge 250 000 kroner til Elverum Håndball Herrer, øremerket deltagelse i europacup til høsten. Det er velkjent i håndball-Norge at deltagelse i europacupene er en økonomisk risiko ikke alle har lyst til å ta på seg, det samme ville vært tilfelle for Elverum. Gjennom denne støtten får vi derimot de beina vi trenger under oss for å delta i det gjeveste selskap uten å ende opp i fare for skrantende økonomi.

Det er heller ingen hemmelighet at det å kunne spille kamper mot god europeisk motstand er viktig på veien til å bli et stabilt godt lag som forhåpentligvis om ikke alt for lenge kan ta turen ut til det gjeveste selskapet i Champions League. Spillere, trenere, organisasjonen, barn og unge og hele regionen vokser og blir bedre på slike opplevelser. Vi ønsker å være et positivt ansikt utad for kommunen i både Norge og Europa og er ydmyk for at kommunen ser verdien i nettopp dette.

Vi i Elverum Håndball Herrer vil rette en stor takk til kommunen for deres bidrag og ser frem i mot store europeiske opplevelser til høsten foran 2500 entusiastiske elverumsinger.