Sesongen 2012-2013 – Elverum

Sesongen 2012-2013

Det sportslige opplegget for kommende sesong er på plass. Elverum Håndball Herrer vil neste sesong bestå av ca 50 spillere fordelt på 3 treningsgrupper, 5 lag og 6 trenere. Vi har en sterk og bred elitestall og vi satser mer på egne rekrutter enn noen gang tidligere.

 

Elitelag

Alle spilllere til elitelaget er på plass og vi har som kjent fått tilbake Kalle og Ari, i tillegg til forsterkninger i form av Michael Thon på venstreving og Goran Rajkovic og Jørgen Bakke på keeperplass.

Sesongens stall teller 17 spillere, i tillegg til at to av klubbens egne juniorer, Håkon B. Ekren og Mishels Liaba vil trene mye med elitelaget.

Axel Stefansson er tilbake hos oss, som en del av trenerteamet sammen med Christian. Dette er vi veldig glade for. Axel skal ha fokus på forsvar og keepere, i tillegg til å være taktisk rådgiver for Christian.

Roger Næss og Jonny Børresen er fortsatt med som oppmenn og administratorer. Guri Midtsundstad og Øivind Bronken fortsetter som fysioer, og er en viktig faktor i å holde skadefraværet nede.

Treningsmengde økes fra sist sesong og det blir mer spesialtrening med hovedvekt på skudd kommende sesong. I tillegg blir det økt fokus på veiledning innen kosthold og restitusjon for både elitelag og rekrutt.

 

Rekrutt

Sist sesong rykket rekruttlaget opp til 2.divisjon, noe som vil gi vesentlig bedre matching for våre beste rekrutter enn sist sesong i 3.divisjon.

Vi er veldig glade for at vi i år vil ha 25-30 rekruttspillere. Siden antallet er såpass stort deles rekruttene opp i to puljer fra 1.september, henholdsvis treningsgruppe 1 og 2. Treningsgruppe 1 består av 2.divisjon og G-18 Spar og trenes fortsatt av Fredrik Ruud, mens det nye for sesongen er at Raymond Hamar er med som spillerutvikler. Dette sikrer en rød tråd i det sportslige arbeidet i klubben, siden Raymond også er ansatt i sportslig i yngres.

Treningsgruppe 2 består av 4.divisjon og G-18 Region. Denne gruppa trenes av Goran Rajkovic og Bjørn J. Ekren og vil bestå både av unge talenter, samt eldre spillere som fortsatt ønsker å spille aktivt.

 

Sportslig

Jeg er fortsatt sportslig leder. Sammen med meg har jeg Per Gunnar Ekren som rekruttkoordinator og ivrig pådriver, Magnus Høye og Kristian Finstad til kontraktsforhandlinger elitestall og Arild Tronslien med bl.a. ansvar for overganger.

 

Vi ser frem til ny sesong og ønsker alle håndballtilhengere en riktig god sommer!

 

Elitelagets aktivitetsplan sommer 2012

 • Instruktører på håndballskole Hamar juni
 • Fellestreninger frem til 27.juni.
 • Oppstart etter egentreningsperiode 30.juli
 • Instruktører/treningsleir Meråker. 3.-8.august
 • Turnering Drammen 10.-12.8.12
 • Instruktører på håndballskole Elverum august
 • Treningsleir/Turnering Küngsbäcka 23.-26.8.12
 • Turnering Follo 7.-9.9.12 (om ikke 1. runde E-cup)
 • Kick-Off med Jahn Teigen den 14.9.12
 • Første seriekamp hjemme den 23.9.12
 • Bortekamp mot Viking i Trondheim den 29.9.12