Belgisk i E-cupen – Elverum

Belgisk i E-cupen

United HC Tongen har spilt 12 år sammenheng i E-cupen, og to ganger kvalik for Champion Legaue. Like vel er deet muligheter for Elverum å gå videre til 2. runde hvor ungarske Grundfos Tatabanya KC venter.

EHF Cupen starter med bortekamp mot United HC Tongeren i Belgia 8. eller 9. september med returkamp i Terningen Arena helga etter. Tongeren er Belgias eldste by, grunnlagt ca 15 f.Kr., og ligger helt sør på grensen mot Frankrike.

Med seier i 1. runde åpner Elverum med hjemmekamp mot ungarske Grundfors Tatabanya KC 13. eller 14. oktober med returoppgjør i den ungarske byen uka etter. Ungarerne spilte i EHF Cup i sesongene 2004/05, 2005/06, 2010/11 og 2011/12. I tre av årene gikk de til 3. runde, mens de i sesongen 2010/11 tapt i 16-delsfinalen.

http://www.eurohandball.com

Andre norske lag i E-cupene:

Challange Cup, menn:
3. runde: Drammen HK – HC Portovik, Ukraina.
HC Ovce Pole, Makedonia – Runar.

Challange Cup, kvinner:
3. runde: Budapest Bank-Bekescsabai, Ungarn – Stabæk.

EHF Cup, kvinner:
2. runde: Tertnes – Fram, Island.