I full gang – Elverum

I full gang

Elverum Håndball Herrer er i full gang med oppkjøringen til årets sesong. Allerede er det avholdt samling i Meråker og turnering i Drammen.

Forrige helg tilbragte guttene hos Sommereventyret i Meråker hvor trening og to teningskamper mot førstedivisjonslaget Kolstad sto på programmet. I tillegg bidro alle spillerne som instruktører under håndballskolen som ble arrangert samtidig. Over 200 jenter og gutter fra hele landet fikk stifte bekjentskap med våre håndballherrer.

Høydepunktet var nok uansett treningsøkta som inneholdt rulleski og skiskyting. Først litt tilvenning på rulleski etterfulgt av landhockey med rulleski på beina før det hele ble avsluttet med stafett i rulleskiskyting. En del knall og fall ble det, men heldigvis bare med noen få skrubbsår som resultat.

Denne helgen har guttene målt krefter med to av våre argeste konkurenter i Norge og et internasjonalt bidrag; Haslum, Drammen og Ystad. Elverum åpnet på fredag med seier 28-25 mot Drammen etter å ha ledet med ni mål på det meste i andre omgang. Mot Haslum på lørdag ble det nok en fin seier mot Haslum. Når sluttsignalet gikk viste tavla 36-28 i favør Elverum. Siste kamp mot Ystad fra Sverige på søndag morgen endte med et stort tap, hele 35-20, i en kamp hvor ingen av guttene var oppe på sitt toppnivå. Like fullt var det en verdifull matching mot tre gode lag.

Om i underkant av to uker venter en ny turnering i Sverige.

(Elverum)