Håndballskole – Elverum

Håndballskole

Denne uken er det duket for håndballskole i regi av Elverum Håndball Herrer.

Fjorårets håndballskole ble en skikkelig suksess og EHH satser på å gjenta den bedriften i år. Hele 140 barn i alderen 7 til 13 år vil få lære av noen av norges beste håndballspillere i hele fem dager til ende. Et variert program venter deltagerne.

Utvikleren av håndballskolen, Steffen Stegavik fra a-laget, kan glede ungene med et variert og spennende program. Det blir blant annet turn, klatring, orientering, fotvandring til skogmuseet og alle får prøve seg i Terningmoens hinderløype. Dette kommer oppå de utallige håndballøktene. Håndballskolen stiller i tillegg med barnepass før og etter den opprinnelige aktiviteten. Det serveres også frukt i løpet av dagen og selvfølgelig lunsj. Samtlige av Elverums a-lagsspillere og rekrutter vil bidra i løpet av uken.

– Vi har et kjempeopplegg og håper og tror at ungene sitter igjen, hver dag og etter endt uke, med en super opplevelse, sier Steffen Stegavik.

Håndballskolen vil ha sin base på Terningen Arena og varigheten er mandag til fredag 09.15 – 15.30. Ta gjerne turen innom hvis du vil se yngre talenter i aksjon eller kanskje diskutere den kommende sesongen med våre etablerte eller rekrutter.