Rosa sløyfekampen 2012 – Elverum

Rosa sløyfekampen 2012

Elverum Håndball og partnere inviterer alle håndballinteresserte på gratis inngang til Postenliga-kampen: Elverum Håndball – ØIF/Arendal kl.17:00 27. oktober i Hamar OL-amfi. Kampen spilles for Kreftforeningen/Rosa sløyfe-aksjonen og Elverum  Folkehøgskoles bistandsprosjekt i Uganda.

Vi gir deg og din bedrift en fantastisk mulighet til å være med på å skrive norsk håndballhistorie. Ikke nok med at dere bidrar med penger til Elverum Håndball, rosa sløyfe-kampanjen og bistandsprosjektet I Uganda, men dere får også muligheten til å sette ny publikumsrekord for norsk eliteseriehåndball. Den tidligere rekorden er på 5.500 tilskuere, og ble satt i Stavanger av Viking. Arrangementet vi håper skal lokke 6.000 tilskuere kommer til å være en utrolig mulighet å profilere deres firma. Rammene rundt kampen kommer til å overgå alt du noensinne har sett innenfor norsk klubbhåndball. Festen starter lenge før kampstart og varer til langt utpå natten.

Vil din bedrift være med? Ta kontakt med Kalle Björkman på telefon +47 904 77 605 eller mail kalle@kallebjorkman.com

Følgende bedrifter er med og skaper Norges gjennom tidene største håndballevent ved å gi et beløp per tilskuer:

10 kroner

Transportpartner

Mediapartner

 

5 kroner

3 kroner


2 kroner

1 krone

50 øre