Lazo Majnov klar – Elverum

Lazo Majnov klar

På mandag prøvespilte Lazo Majnov for Elverum. I dag signerte han kontrakten med varighet på 1 + 1 år.

Makedoneren Lazo Majnov signerte i dag en avtale med Elverum Håndball Herrer. Han likte det han så når han trente med Elverum på mandag noe som bidro til at partene kom til enighet om en overgang. Dermed er troppen komplett før sesongen 2012/2013, med hele 19 spillere i a-stallen. Lazo vil nå inngå i et tospann med Sigurdur Ari Stefansson på høyrebacken.

– Vi er veldig glade for at denne overgangen gikk i boks. Det kommer en kvalitetsspiller med erfaring fra Champions Leauge og landslagshåndball som vil være med å styrke laget. Det er nå minimum dobbeldekning på alle posisjoner, noe som gjør oss god rustet før en ny sesong, sier en fornøyd Sigmund Høye, sportslig leder.

Det må rettes en stor takk til vår samarbeidspartner, Pelias, som er meget delaktig til at denne overgangen kom i orden. I tillegg bidro vår samarbeidspartner Elgstua.