Oppdatering fra Sverige – Elverum

Oppdatering fra Sverige

Turneringens første kamp hadde høyt tempo.

Kampen mot Viking bar preg av tidvis rufsete forsvarsspill og mange enkle mål imot. Framover på banen var det desto mer positivt, der Andreas gang på gang gjorde bra valg som ga Gullerud og Lindboe mange fine sjanser på henholdsvis strek og kant.

Det fine angrepsspillet resulterte mange ganger i straffekast for Elverum som Andreas omsatte godt med 6/6.

I forsvarsspillet ble vi stående for mye mann mot mann uten tilstrekkelig hjelp fra kompisen ved siden av. Pga dette kom vi ikke heller opp på Vikings dyktige skyttere med Kjetil Strand i spissen.

Førsta omgang sluttet 19-16 i Elverums favør.

I andre omgang gjør vi en del bytter der bl.a. Lars kommer inn på banen och viser en hurtighet og et trykk i mellomrom som vi alle vet finnes i lagkapteinens kropp. Fantastiske skudd og satsinger som gir forhåpninger om at Lars er på veg opp på alvor igjen.

Omgangen svinger fram og tilbake med både Elverum og Viking i ledning. De siste ti minuttene er det derimot de svart/hvite som er mest kjølig i hodet og tar seiern i havn.

Best for Elverum i dag var Andreas Rönnberg og André Lindboe og bra perioder av Lars og Ari.

Kampfakta Elverum – Viking Stavanger 35-33 (19-16)

Mål : Andreas Rönnberg 9 (6), Andre Lindboe 7, Ari S. Stefansson 4, Magnus Gullerud 4, Leonel Ojala 3, Lars Nordberg 3, Erik T. Toft 3, Aleksander Börresen 1 og Kalle Björkman 1.

Idag fredag har vi inledet med frokost klokken o9.00 og etter det tok vi oss bort og spillte en variant av baseball der de eldre tok seieren. Nå venter lunsj, kjøpesenterbesøk og deretter kamp i ettermiddag mot Hammarby fra Stockholm.

I kveld får de yngre en sjanse til revansje da det venter bowlingkamp.

Vi kommer tilbake med flere rapporter fra vår Sverigetur //gutta på tur