Forfulgt – Elverum

Forfulgt

Vinn sesongkort til Elverum Håndball og gavekort hos Kremmertorget!

Ukedagene mellom europa-cupkampene (10.-14.september) har du mulighet til å vinne sesongkort til Elverum Håndball Herrers hjemmekamper og gavekort på 1000,- hos Kremmertorget i Elverum. Konkurransen vil finne sted på Elverumsradioen i ettermiddagsshowet fra 14.00-18.00 fra mandag til fredag. Det vil si at vi skal gi bort hele fem sesongkort og fem gavekort.

På begynnelsen av ettermiddagssendingen vil det komme en gåte. Løsningen på den gåten er et hint til hvor det i Elverum det kan befinne seg en ukjent person. Spør du denne personen; «Har du et sesongkort til Elverum Håndball?» vinner du et sesongkort for sesongen 2012/2013 samt et gavekort på Kremmertorget.

Elverumsradioen vil i denne uken sende fra det nye kontoret til Elverum Håndball i sentrum.