Kick-off på trening – Elverum

Kick-off på trening

I dag kastet de frivillige i gang sesongen med pizza og utlevering av "uniformer.

Under dagens trening kastet våre frivillige i gang sesongen med å beskue lagets økt, planlegge den nye sesongen og få utlevert sine nye «uniformer». Elverum vant i fjor prisen som «årets arrangør», i hovedsak pga. de frivilliges innsats. Det er uten tvil som å «hoppe etter Wirkola», selv om den betegnelsen ikke har helt grunnlag da det er flere som fortsetter det gode arbeidet for x antaller ganger på rad. Vi håper på mange måter at det blir travlere for våre frivillige da målsetningen er stappfull hall i hver eneste kamp.

Våre veteraner var også tilstede med sine lykkeønskninger før sesongstart. Når sant skal sies så er våre flotte veteraner alltid tilstede under trening, men denne gang hadde de disket opp med en mimrevideo fra store øyeblikk i Elverum Håndballs historie og ei kake med «Lykke til» på språket til alle de nasjonalitetene som er representert på laget. Begge deler til stor begeistring i spillergruppen.

Vi ønsker både våre frivillige og veteraner lykke til med sesongen. Samtidig takker vi så mye for all støtte.