Første offisielle kamp – Elverum

Første offisielle kamp

Sesongen 2012/2013 nærmer seg med stormskritt, under en uke igjen til første kamp.

Onsdag 5.september er det klart for den første ofisielle kampen denne sesongen. Det er cupkampen mot Veldre fra Brummundal. Veldre holder til daglig stand i 3.divisjon og er et lag bestående av en god miks mellom unge lovende gutter og litt eldre rutinerte karer. Veldre tok seg videre etter å ha beseiret Toten i deres første runde.

Elverum Håndball Herrer gleder seg til å ta fatt på sesongen med flere betydningsfulle kamper. På halvannen uke skal kreftene måles mot Veldre i en kamp og over to kamper mot United HC Tongeren fra Belgia. Det skal merkes i bykjernen og media at håndballsesongen er i gang, så her kan det lønne seg å holde øyne og ører åpne.