Hvit arena på alle kamper? – Elverum

Hvit arena på alle kamper?

I en kamp i fjor farget vi Terningen Arena hvit. Denne sesongen vil vi ha hvit arena i samtlige kamper.

Det ble en suksess forrige sesong når publikum farget Terningen Arena hvit. I år ønsker vi det i hver eneste hjemmekamp. Haslum har gitt oss navnene snøfnugg og mygg, men det stopper ikke norges beste supportere fra å støtte sitt lag.

– 2500 gærne elverumsinger i hvitt tøy gjør at vi føler oss som en enhet. Det er nesten slik at vi er 2507 på banen til en hver tid, det binder oss utrolig godt sammen. Vi håper at det blir en tradisjon under hver eneste hjemmekamp denne sesongen, sier kaptein Lars Nordberg

Vi håper flest mulig følger oppfordringen og kler seg i hvitt tøy på alle kamper. Det er uten tvil med på å skape en fantastisk atmosfære under kamp. Husk også at du kan kjøpe supporterutstyr fra Taigan sin stand i Terningen Arena på kampdag.