Storseier – Elverum

Storseier

Det ble seier med hele 51-15 i onsdagens kamp mot Veldre. Dette var årets første offisielle kamp for Elverum.

3. runde i cupen var mot Veldre i Brumundalshallen. Dette var sesongens første offisielle kamp for Elverum, men Veldre hadde spillt en kamp i 2.runde mot Toten. Det var ingen tvil om at tap for Elverum i denne kampen ville vært en av tidenes cupbomber i norsk håndball.

De første fem minuttene var jevne og Veldre scoret også det første målet. Lagene fulgte hverandre til stillingen 3-3, men da takket Elverum for seg og dro sakte men sikkert i fra resten av kampen. Til pause ledet Elverum hele 23-8. Andre omgang bar preg av mer slitne Veldre-gutter og dermed øynet de hvite en mulighet til å score 50 mål. Det gikk så vidt og sluttresultatet ble 51-15 til Elverum.

Det er vanskelig å gi en pekepinn på hvor laget står før lørdagens viktige bortekamp i Europacupen mot United HC Tongeren fra Belgia. En ting er likevel sikkert; det er godt at håndballsesongen endelig er i gang igjen.

Takk til Veldre for et fint arrangement med rundt 300 på tribunen, derav flere tilreisende fra Taigan og Elverum.