«Lik» Statoil Elverum – Elverum

«Lik» Statoil Elverum

Vår gode samarbeidspartner Statoil Elverum vil utvikle sitt produkt videre.

Statoil Elverum er en bensinstasjon i stadig vekst med kunden i fokus. De fornyer hele tiden sitt produkt for å alltid være med på utviklingen i dagens samfunn. Med levende nettsider og facebooksider gir de sine kunder fordeler gjennom disse kanalene. Her kan det uten tvil lønne seg å holde seg oppdatert deres informasjonskanaler.

Statoil Elverum har en målsetning om å være best på markedet. På facebook mangler de kun 200 «likes» for å bli den Statoil-stasjonen i Norge med flest tilhengere. Vi oppfordrer våre supportere til å hjelpe Statoil Elverum med dette, samt at du får en mulighet til enhver tid å holde deg oppdatert på de ulike fordelene du får gjennom denne siden.

Facebook-siden finner du her. Hjemmesiden finner du her.