Reisebrev fra Belgia – Elverum

Reisebrev fra Belgia

Etter dagens tidlige avreise er laget nå på plass i Belgia.

04:30 satt hele laget og Elverumsradioen på plass I bussen. Stemningen i bussen bar preg av at det var tidlig. Vel fremme på Gardermoen hadde vi god tid og alle spiste frokost og slappet av til flyavgang kl. 08:15 til Brüssel. 

I Brüssel ble vi møtt av en representant fra Tongeren håndball (Jimmy) som skal være vår vært på turen. En lunsj i hallen senere, er vi nå på plass på hotellet. Avslapning og massasje før mat og trening kl 19:00 i kveld. Østlendingen er også med oss på turen. 

Vi har det bra! Hallen er mindre enn Terningen arena og rommer ca. 600 tilskuere. Forhåpentligvis blir det trøkk i hallen i morgen kl 20:00. To av våre faste tilhengere er med oss og familien til André er også på plass, så noen fans har vi på tribunen.