Seier i Belgia – Elverum

Seier i Belgia

En god første omgang og en mindre god andre omgang var status etter første kamp i EHF-cup.

Vi har idag hatt premiere mot belgisk motstand i Europa-cup, vi møtte United HC Tongeren foran 600 tilskuere.
Etter en fin første omgang med kompakt forsvarspill og effektivt angrepsspill. Tongeren startet i et 3-2-1 forsvar, vi hadde ganska mange bomskudd i de første 10 minuttene. Etter en stund begynte vi sette ballene i mål og vi løste opp deres offensive forsvar med smarte spillvalg og mye bevegelse. Vi gikk til pause med 16-10.

Når vi kommer ut i andre omgang blir vi litt passive i våre satsninger og sliter litt med rytmen i angrepsspillet. Dette fører til at vi får flere tekniske feil som Tongeren omsetter i enkle mål. Etter ca. 13 minutter hadde Tongeren utliknet og resten av omgangen var jevn og tett. Kampen ble avgjort helt på slutten. Tongeren hadde ball på stillingen 25-25 med 10 sekunder igjen. Steffen lykkes med å snappe en passning fra venstrebacken til midtbacken og kontre inn seiersmålet 25-26 på egenhånd.

Våre tilreisende supportere sørger for at vi også i Belgia vinner kampen på tribunen.

Vi gleder oss til å spille sesongens førsta hjemmekamp foran et fullsatt Terningen Arena. Forhåpentligvis skal vi klare å slå belgierne ytterligere en gang og gå videre til neste runde.