Innholdsrik uke – Elverum

Innholdsrik uke

Det skal merkes i bybildet at sesongen på hjemmebane starter til helga.

På mandag braker det løs med Forfulgt på Elverumsradioen. Hver dag på ettermiddagsshowet til elverumsradioen får du gåter. Løsningen på gåten er et hint til hvor det befinner seg en person i Elverum. Spør du den personen: «Har du et sesongkort til Elverum håndball?» vinner du et sesongkort for sesongen 12/13 (verdi 1900,-) og et gavekort på Kremmertorget på 1000,-. Det vil si verdier for 3000 kroner hver dag og totalt 15 000 kroner totalt. Ny sjanse hver dag. Første gåte kommer ca. klokken 14.00 og vi holder på helt til personen er funnet før 18.00. Det er viktig å understreke at den forfulgte kan være hvem som helst. Elverumsradioen vil sende fra det ny kontoret til Elverum Håndball v/Elverum kino. Du kan lese mer om Forfulgt her.

På fredag er det kick-off for Elverum Håndball i Terningen Arena. Dørene åpner 18.00 og kick-offet starter 19.00. Selve kick-off er gratis, mens du finner info om billetter til Jahn Teigen og Doodle Bugs på Østlendingen sine nettsider.

På lørdag skal vi fylle Terningen Arena med hvitkledde elverumsinger til returoppgjøret mot United HC Tongeren fra Belgia. Vi vant med knappe ett mål borte og trenger all den støtten vi kan få i hjemmekampen. En fantastisk sjanse til å ønske våre nysigneringer velkommen til Elverum også.

På søndag serieåpner rekruttene i 2.divisjon hjemme i Terningen Arena. Etter fjorårets opprykk fra 3. til 2.divisjon er det tøffe oppgaver som venter våre unge lovende rekrutter. Første hjemmekamp er mot Bækkelaget 2.