Dagens forfulgte ble funnet – Elverum

Dagens forfulgte ble funnet

Forfulgt på Elverumsradioen begynte idag og den forfulgte ble funnet.

Ei 84 år gammel dame ved navn Ruth var den forfulgte i ettermiddagsshowet på Elverumsradioen. Hun ble funnet etter et par timer på Delikatessbaren i Storgata. Det var først etter tre hint at hun ble funnet. Det første hintet var samlingspunkt, det andre var en urban tegneserie hvor du møter Egil, Werner og Faank og det tredje var snegler og frosker.

Det at det var ei 84 år gammel dame var den forfulgte beviser at det kan være hvem som helst. I morgen er det en ny person og det kan lønne seg å spørre absolutt alle om «Har du et sesongkort til Elverum håndball?» Kanskje er det du som vinner sesongkort og gavekort på Kremmertorget (verdi 3000,-) i morgen eller resten av uka.

Vi gratulerer Bjørnar Frøhaug som dagens vinner.